2012. január 14., szombat

MACaholic

Tudtátok, hogy a MAC márkajelzés rövidítés? MAC = Make-up Art Cosmetics
Méghozzá azért, mert a termékek eredetileg profi sminkesek számára készültek, de mára már bárki megvásárolhatja őket világszerte.


A márkát két kanadai férfi, Frank Toskan és Frank Angelo alapította 1984-ben. Egyikük sminkes, a másik pedig hajszalon tulajdonos volt. Első boltjukat 1986-ban nyitották meg Simpson's néven Torontóban. Az első amerikai MAC üzletet 1991-ben Greenwich Village-ben nyitották meg. 1994 óta az Estee Lauder cégcsoport része.

A MAC szintén egy nagyon tudatos márka, ugyancsak mint az UD.
Társadalmi felelősségvállalás:
  • Cruelty-Free, azaz nem tesztel állatokon
  • Egyes termékeinek (Viva Glam rúzsok, Kids Helping Kids képeslapok) teljes árával támogatja az AIDS-ben szenvedőket saját MAC AIDS alapítványán keresztül
  • Támogatja az újrahasznosítást a Back to MAC programjával: hat kiürült termékért cserébe egy rúzst adnak ajándékba
A szlogenjük: " All Races, All Sexes, All Ages"
A márka nem tesz különbséget nem, kor, vagy bőrszín között, bárki nyugodtan használhatja. Az alapozóik is jól mutatják ezt, szülessen valaki bárhova Skandináviától Madagaszkárig, mindenki megtalálja a saját bőrszínének megfelelő alapozót.

A termékek professzionálisak, a minőség lehengerlő, a kínálat rendkívül színes. Mindent meg lehet találni kínálatukban arcápoló termékektől kezdve, sminktermékeken át, profi eszközökig.

A termékek külseje nagyon változatos a különböző stílusú limitált kollekcióknak köszönhetően. De a sima, matt fekete műanyag csomagolás is csodás szerintem. Letisztult, és professzionális hatású, lerí róluk, hogy minőségi terméket rejtenek magukban.

MAC i loVe yOu ! (képekben)







Érdekel titeket valaminek a tesztje amit még nem láttatok?
Kíváncsiak lennétek, hogy milyen termékeket érdemes szerintem a leginkább megvenni?



3 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...